Berita

Olive House dan Ejen

By October 9, 2017 June 2nd, 2018 No Comments

Antara Perkara Menarik Berlaku Dalam Perniagaan Olive House..

Ramai sahabat dan kenalan yang mula mendaftar sebagai ejen rasmi Olive House di peringkat awalnya sekadar hanya untuk cuba- cuba nak berniaga, tiada banyak pengalaman . Namun akhirnya mereka berjaya mencipta sejarah dalam gelanggang kehidupan masing- masing.

22222046_134192880559800_2897278702562326263_n

Ramai yang telah berjaya melancong dan sampai ke destinasi yang tidak pernah terlintas untuk dipijaki sebelum ini seperti Turki dan lain- lain.

Kelmarin saya merangka satu musafir dan perjalanan untuk ke bumi Kyrgyzstan yang merupakan negara pembekal produk Madu Pergunungan yang dipasarkan oleh Olive House. Madu berkualiti, unik, hebat dan menarik dr lebah2 yg hidup dicelahan pergunungan multiflora.

Namun disebabkan kesukaran perjalanan dan pergerakan di sana, hanya menggunakan kenderaan maka kami hanya memilih dalam 20 orang ejen Olive House sahaja untuk bersama.

Peserta dan ejen lain akan mengikut pakej 1 melawat Morocco dan Spain, pakej 2 yang akan melawat Turki dan pakej 3 insyaAllah akan melawat Azerbaijan dan Kyrgyzstan.

Ejen Olive House yang dijangka layak untuk pakej tersebut, dan berminat dlm kembara ini boleh berikan nama kepada saya, insyaAllah pada musim bunga sebelum Ramadhan tahun hadapan dijangka kembara ini akan berlangsung.

Sahabat- sahabat yang belum menjadi ejen Olive House juga masih berpeluang utk join dan sertai kami, peluang masih terbuka dan daftar segera sebagai ejen Olive House di kawasan anda.

Ustaz Zahir
Penyelaras Pengurus Ejen Semalaysia

Husni Resources,
No 4, Jalan Juruwang A, U1/A, Seksyen U1,
40150, Shah Alam, Selangor.

© 2018 Olive House Aafiyat.